Villkor

Information

Sedan 2020 har vi bedrivit e-handel genom butiken Northrider.se. Genom butiken säljer vi skid- och cykelutrustning i enlighet med Distans- och hemförsäljningslagen (Lag (2005:59).

Ända från start har vårt mål varit att vara en butik med inriktning på Freeride, vi kommer inte ha det bredaste sortimentet utan bara ett sortiment med Freeride utrustning. Vi lagerför endast produkter med hög kvalitet och rätt känsla. Vår filosofi är vi säljer det vi vill åka på, hög kvalitet och härlig känsla, något vi hoppas du tycker återspeglar sig i vårt sortiment och bemötande.

Vårt bolagsnamn är Northrider Scandinavian Outdoor AB med organisationsnummer 559208-4353

 

Telefon: 0760-206 245

E-postadress: info@northrider.se

KÖPVILLKOR

Vi välkomnar alla besökare till webbplatsen.

På order över 600kr är det fri frakt.

Leveranstid 1-5 dagar

Retur Du har öppet köp i 30 dagar. Det innebär att du kan returnera produkter förutsatt att de är oanvända och skickas tillbaka till oss i ursprungligt skick. Köparen står för fraktkostnad. 1. Fyll i retursedeln och skicka den med de produkter som du vill returnera. 2. Var noga att fylla retursedeln korrekt. Ordernummer och namn är ett måste. 3. När vi har fått din retur hanterar vi den snarast. Vid returer står köparen för frakt.

Ångerrätt

Ångerrätten regleras i överensstämmelse med kreditlagstiftningen.

Produktinformation

Northrider beskriver sina produkter omsorgsfullt. Vi kan dock inte garantera att produktbeskrivningar eller annat innehåll på webbplatsen är fullständigt, aktuellt eller felfritt. Om inte annat anges, är de priser som visas på webbplatsen i SEK. Vi eftersträvar så exakt färgåtergivning som möjligt av våra produkter som visas på hemsidan. Eftersom de faktiska färgerna du ser beror på din datorskärm, kan vi emellertid inte kontrollera färgåtergivningen fullt ut. Om något är oklart angående produkten, eller om den av någon anledning inte motsvarar dina förväntningar ber vi er att kontakta vår kundtjänst.

Varumärket

Northrider är ett registrerat varumärke som tillhör Northrider Scandinavian Outdoor AB. Alla rättigheter är reserverade företaget.

Northrider Scandinavian Outdoor AB (559208-4353)

Licens & tillgångar

Varken webbplatsen eller någon del av webbplatsen får reproduceras, dupliceras, kopieras, säljas vidare eller på annat sätt utnyttjas i kommersiellt syfte utan skriftligt tillstånd från Northrider. Du får inte rama in eller använda inramningstekniker för att omsluta något varumärke, logotyp eller annan patentskyddad information (inklusive bilder, text, sidlayout och design) från Northrider utan skriftligt medgivande. Du får inte heller använda metataggar eller annan dold text med Northriders namn eller varumärken utan skriftligt medgivande från Northrider. All otillåten användning kommer omedelbart anmälas. Du har rätt att länka till startsidan för Northrider så länge länken inte framställer Northrider eller dess produkter eller tjänster på ett falskt, vilseledande, nedsättande eller på annat sätt stötande sätt. Observera att du inte får använda någon Northrider-logotyp eller annan patentskyddad grafik eller varumärke som en del av länken utan skriftligt tillstånd från Northrider.